Varkensrollade met kruiden
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Varkensrollade met kruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

lange bereidingstijd

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de vetkant van het vlees ruitvormig in. Kruid aan beide kanten met peper en zout en bestrijk de kant zonder vet met azijn.

  2. 2

    Spoel de kruiden en leg ze met de laurier in een lijn op het midden van het vlees (vetkant naar onderen). Rol het vlees op tot een rol en bind toe met keukentouw.

  3. 3

    Bak de rollade in een braadschotel 30 minuten in de oven. Overgiet met bouillon en laat nog 50 à 60 minuten verder garen. Voeg eventueel nog wat extra bouillon toe, zodat het vlees niet aanbakt.

  4. 4

    Kook de aardappeltjes beetgaar. Halveer ze en bak ze in een pan met olie goudbruin. Serveer de rollade in plakken met de aardappeltjes en met groenten naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de vetkant van het vlees ruitvormig in. Kruid aan beide kanten met peper en zout en bestrijk de kant zonder vet met azijn.

  2. 2

    Spoel de kruiden en leg ze met de laurier in een lijn op het midden van het vlees (vetkant naar onderen). Rol het vlees op tot een rol en bind toe met keukentouw.

  3. 3

    Bak de rollade in een braadschotel 30 minuten in de oven. Overgiet met bouillon en laat nog 50 à 60 minuten verder garen. Voeg eventueel nog wat extra bouillon toe, zodat het vlees niet aanbakt.

  4. 4

    Kook de aardappeltjes beetgaar. Halveer ze en bak ze in een pan met olie goudbruin. Serveer de rollade in plakken met de aardappeltjes en met groenten naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.