Insalata misto
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Insalata misto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met ansjovis

bereiding
  1. 1

    Laat de ansjovis uitlekken. Doe samen met de olie, het citroensap en het basilicum in de blender. Mix fijn en kruid met peper en zout. Zet koel weg tot gebruik. 

  2. 2

    Spoel de slasoorten, laat uitlekken en scheur in hapklare stukken. Maak de boontjes schoon en blancheer ze 5 minuten in lichtgezouten water. Laat schrikken onder koud water en laat uitlekken.

  3. 3

    Spoel de kerstomaatjes en halveer. Meng de boontjes met de salade, de tomaatjes en parmezaanschilfers. Hussel alle ingrediënten goed door elkaar.

  4. 4

    Serveer de salade met de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de ansjovis uitlekken. Doe samen met de olie, het citroensap en het basilicum in de blender. Mix fijn en kruid met peper en zout. Zet koel weg tot gebruik. 

  2. 2

    Spoel de slasoorten, laat uitlekken en scheur in hapklare stukken. Maak de boontjes schoon en blancheer ze 5 minuten in lichtgezouten water. Laat schrikken onder koud water en laat uitlekken.

  3. 3

    Spoel de kerstomaatjes en halveer. Meng de boontjes met de salade, de tomaatjes en parmezaanschilfers. Hussel alle ingrediënten goed door elkaar.

  4. 4

    Serveer de salade met de dressing.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.