Recept

Mini-uitsmijters met ansjovistapenade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klassiek gerecht in mini-formaat én met een origineel extraatje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Prak de ansjovis en de olijven tot een smeuïge tapenade.

    Verwarm de oven voor op 190° C.

  2. 2

    Snij de pistolets in sneetjes. Leg ze op het rooster en bak ze goudgeel. Bestrijk royaal met de tapenade. 

  3. 3

    Breek de kwarteleitjes voorzichtig en bak ze als minispiegeleitjes. 

  4. 4

    Leg ze voorzichtig op de toastjes met tapenade. Werk af met versgemalen peper. Garneer met wat rucola. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Mini-uitsmijters met ansjovistapenade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Prak de ansjovis en de olijven tot een smeuïge tapenade.

    Verwarm de oven voor op 190° C.

  2. 2

    Snij de pistolets in sneetjes. Leg ze op het rooster en bak ze goudgeel. Bestrijk royaal met de tapenade. 

  3. 3

    Breek de kwarteleitjes voorzichtig en bak ze als minispiegeleitjes. 

  4. 4

    Leg ze voorzichtig op de toastjes met tapenade. Werk af met versgemalen peper. Garneer met wat rucola. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!