Wortelcake
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wortelcake

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk gezonde cake

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C. Rasp de wortelen en de sinaasappelschil. 

  2. 2

    Klop de boter met de suiker schuimig. Voeg één na één de eieren toe. Zeef de bloem en vermeng ze met de kaneel en een snuifje zout. 

  3. 3

    Doe er dan de wortelen, het sinaasappelsap en het eimengsel bij. Voeg de hazelnoten en de sinaasappelschil toe. 

  4. 4

    Beboter een cakevorm en bestuif hem met bloem. Schep het beslag in de vorm en zet 45 minuten in de oven. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C. Rasp de wortelen en de sinaasappelschil. 

  2. 2

    Klop de boter met de suiker schuimig. Voeg één na één de eieren toe. Zeef de bloem en vermeng ze met de kaneel en een snuifje zout. 

  3. 3

    Doe er dan de wortelen, het sinaasappelsap en het eimengsel bij. Voeg de hazelnoten en de sinaasappelschil toe. 

  4. 4

    Beboter een cakevorm en bestuif hem met bloem. Schep het beslag in de vorm en zet 45 minuten in de oven. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.