Recept

Witloofsoep met garnalen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Recept voor een lekker romige soep

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het witloof in stukken, maar hou 1 stronkje apart voor de afwerking. Snipper dit heel fijn.

    Snij de ui, het preiwit en de aardappel in stukjes.

    Snipper het bieslook.

  2. 2

    Stoof de ui, de prei en de aardappel in wat boter. Voeg er het witloof aan toe en roerbak even.

  3. 3

    Blus met de kippenbouillon en laat 20 minuten zachtjes koken.
    Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Mix en roer er de room door (laat niet meer koken).

  5. 5

    Strooi het fijngesnipperde witloof in de soep. Werk af met  garnalen en bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Witloofsoep met garnalen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het witloof in stukken, maar hou 1 stronkje apart voor de afwerking. Snipper dit heel fijn.

    Snij de ui, het preiwit en de aardappel in stukjes.

    Snipper het bieslook.

  2. 2

    Stoof de ui, de prei en de aardappel in wat boter. Voeg er het witloof aan toe en roerbak even.

  3. 3

    Blus met de kippenbouillon en laat 20 minuten zachtjes koken.
    Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Mix en roer er de room door (laat niet meer koken).

  5. 5

    Strooi het fijngesnipperde witloof in de soep. Werk af met  garnalen en bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!