Groene salade met tagliata van rundvlees
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Groene salade met tagliata van rundvlees

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittig lunchgerecht

bereiding
  1. 1

    Maal de peperkorrels (of stamp ze fijn) en meng ze met het zout en de tijm. Wrijf het vlees in met de olijfolie, bestrooi met het pepermengsel, druk goed aan. Laat een pan goed heet worden en schroei het vlees in zo’n drie minuten dicht aan beide kanten. Laat het 10 minuten rusten onder aluminiumfolie en snij het vlees met een scherp mes in dunne plakken.

  2. 2

    Gril de wilde (of groene) asperges kort. Meng ze met de slasoorten en besprenkel de salade met olijfolie en citroensap.

  3. 3

    Verdeel de reepjes vlees over de salade en bestrooi met parmezaanschilfers. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maal de peperkorrels (of stamp ze fijn) en meng ze met het zout en de tijm. Wrijf het vlees in met de olijfolie, bestrooi met het pepermengsel, druk goed aan. Laat een pan goed heet worden en schroei het vlees in zo’n drie minuten dicht aan beide kanten. Laat het 10 minuten rusten onder aluminiumfolie en snij het vlees met een scherp mes in dunne plakken.

  2. 2

    Gril de wilde (of groene) asperges kort. Meng ze met de slasoorten en besprenkel de salade met olijfolie en citroensap.

  3. 3

    Verdeel de reepjes vlees over de salade en bestrooi met parmezaanschilfers. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.