Bruschetta met auberginekaviaar
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bruschetta met auberginekaviaar

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Veggie onder de zon

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de aubergines in de lengte. Wrijf de snijvlakken royaal in met olijfolie, kruid met peper en zout. Leg ze samen met de ongepelde knoflooktenen in een ovenschotel en schuif 30 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Lepel het vruchtvlees uit de aubergine en mix samen met de gepelde knoflook tot een smeuïge puree.

  3. 3

    Snij het stokbrood in schuine stukken en gril het brood op de barbecue of op de grill. Smeer de auberginekaviaar op de broodjes, leg er een zongedroogd tomaatje op en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de aubergines in de lengte. Wrijf de snijvlakken royaal in met olijfolie, kruid met peper en zout. Leg ze samen met de ongepelde knoflooktenen in een ovenschotel en schuif 30 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Lepel het vruchtvlees uit de aubergine en mix samen met de gepelde knoflook tot een smeuïge puree.

  3. 3

    Snij het stokbrood in schuine stukken en gril het brood op de barbecue of op de grill. Smeer de auberginekaviaar op de broodjes, leg er een zongedroogd tomaatje op en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.