Bruschetta met maatjes en rode biet
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bruschetta met maatjes en rode biet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verzot op maatjes!

bereiding
  1. 1

    Spoel de citroen goed met warm water en rasp de schil. Vang het sap op.

  2. 2

    Snij de bietjes in plakjes en besprenkel met het citroensap.

  3. 3

    Pel en snipper het sjalotje heel fijn. Meng met de geraspte citroenschil en de peterselie.

  4. 4

    Snij het ciabattabrood in dikke plakken, besmeer met olijfolie en grill goudbruin.

  5. 5

    Beleg het geroosterd brood met de rode bietjes, een stukje haring en de citroenschil. Serveer als hapje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de citroen goed met warm water en rasp de schil. Vang het sap op.

  2. 2

    Snij de bietjes in plakjes en besprenkel met het citroensap.

  3. 3

    Pel en snipper het sjalotje heel fijn. Meng met de geraspte citroenschil en de peterselie.

  4. 4

    Snij het ciabattabrood in dikke plakken, besmeer met olijfolie en grill goudbruin.

  5. 5

    Beleg het geroosterd brood met de rode bietjes, een stukje haring en de citroenschil. Serveer als hapje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.