Aardappeltartaar met langoustines
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappeltartaar met langoustines

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Luxe gerecht

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij ze in miniblokjes. Snij de boontjes in stukjes. Kook ze beide beetgaar en laat ze schrikken in koud water.

    Blancheer de bloemkoolroosjes kort.

  2. 2

    Snipper de sjalot, hak de bieslook. meng met de mayonaise en de room. Schep er de aardappelen en boontjes door en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Snij de langoustines overlangs in, verwijder het maagje en darmkanaal. Pel en snipper de knoflook en fruit 'm in boter. Bak er dan de langoustines in: eerst op de zijkant, dan op de andere kant. Kruid ze met peper en zout.

  4. 4

    Schep op elk bord (met een dresseerring) een rondje aardappeltartaar. Leg er de langoustines bij en werk af met bloemkoolroosjes en waterkers

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij ze in miniblokjes. Snij de boontjes in stukjes. Kook ze beide beetgaar en laat ze schrikken in koud water.

    Blancheer de bloemkoolroosjes kort.

  2. 2

    Snipper de sjalot, hak de bieslook. meng met de mayonaise en de room. Schep er de aardappelen en boontjes door en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Snij de langoustines overlangs in, verwijder het maagje en darmkanaal. Pel en snipper de knoflook en fruit 'm in boter. Bak er dan de langoustines in: eerst op de zijkant, dan op de andere kant. Kruid ze met peper en zout.

  4. 4

    Schep op elk bord (met een dresseerring) een rondje aardappeltartaar. Leg er de langoustines bij en werk af met bloemkoolroosjes en waterkers

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.