Lamsbrochettes met yoghurt en muntolie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lamsbrochettes met yoghurt en muntolie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor een superdeluxe BBQ

bereiding
  1. 1

    Meng de komijn, kurkuma, nootmuskaat, zwarte peper en gemberpoeder. Snij het lamsvlees in blokjes en wentel ze door het mengsel. Bewaar in de koelkast tot gebruik.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalot. Spoel de peterselie en dep droog met keukenpapier.

  3. 3

    Spoel de munt en de spinazie en dep droog. Snipper ze fijn. Doe ze in de blender en mix ze met de olijfolie naar smaak, tot je een gladde kruidenolie krijgt.

  4. 4

    Prik het lamsvlees op de spiesjes en gril ze goudbruin op de barbecue. Werk af met druppeltjes yoghurt, kruidenolie, gesnipperde sjalot en blaadjes peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de komijn, kurkuma, nootmuskaat, zwarte peper en gemberpoeder. Snij het lamsvlees in blokjes en wentel ze door het mengsel. Bewaar in de koelkast tot gebruik.

  2. 2

    Pel en snipper de sjalot. Spoel de peterselie en dep droog met keukenpapier.

  3. 3

    Spoel de munt en de spinazie en dep droog. Snipper ze fijn. Doe ze in de blender en mix ze met de olijfolie naar smaak, tot je een gladde kruidenolie krijgt.

  4. 4

    Prik het lamsvlees op de spiesjes en gril ze goudbruin op de barbecue. Werk af met druppeltjes yoghurt, kruidenolie, gesnipperde sjalot en blaadjes peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.