Gegrilde asperges met krokante topping
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde asperges met krokante topping

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pikant met chilivlokken en een rood chilipepertje

bereiding
  1. 1

    Rasp de citroenschil. Pers de knoflook. Verkruimel het brood (zonder korst) in een blender en bak het kruim met de chili, 1 el geraspte citroenschil en knoflook goudbruin en krokant in wat boter. Kruid met peper en zout en laat afkoelen.

  2. 2

    Breek het houtachtige uiteinde van de asperges. Gril ze 2 minuten aan elke kant op de barbecue.

  3. 3

    Snij het pepertje zonder zaadjes in ringetjes. Bestrooi de asperges met het broodkruim, extra citroenzeste en de chiliringetjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Rasp de citroenschil. Pers de knoflook. Verkruimel het brood (zonder korst) in een blender en bak het kruim met de chili, 1 el geraspte citroenschil en knoflook goudbruin en krokant in wat boter. Kruid met peper en zout en laat afkoelen.

  2. 2

    Breek het houtachtige uiteinde van de asperges. Gril ze 2 minuten aan elke kant op de barbecue.

  3. 3

    Snij het pepertje zonder zaadjes in ringetjes. Bestrooi de asperges met het broodkruim, extra citroenzeste en de chiliringetjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.