Vichyssoise
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vichyssoise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Stevig soepje

bereiding
  1. 1

    Stoof de aardappelblokjes en de preireepjes aan in boter. Blus met de kippenbouillon en de melk en kook gaar.

  2. 2

    Mix met de room en breng op smaak met peper en zout. Laat afkoelen.

  3. 3

    Snij de forel in blokjes. Spoel de bieslook en snipper fijn.

  4. 4

    Schenk de soep in kleine kommetjes. Druppel er ’n beetje olijfolie over. Serveer met de forelblokjes, chipskruimels, bieslook, tuinkers en een mespuntje van haringkaviaar

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Stoof de aardappelblokjes en de preireepjes aan in boter. Blus met de kippenbouillon en de melk en kook gaar.

  2. 2

    Mix met de room en breng op smaak met peper en zout. Laat afkoelen.

  3. 3

    Snij de forel in blokjes. Spoel de bieslook en snipper fijn.

  4. 4

    Schenk de soep in kleine kommetjes. Druppel er ’n beetje olijfolie over. Serveer met de forelblokjes, chipskruimels, bieslook, tuinkers en een mespuntje van haringkaviaar

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.