Croque met zongedroogde tomaatjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Croque met zongedroogde tomaatjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Uit het vuistje

bereiding
  1. 1

    Laat de zongedroogde tomaatjes een nacht weken in koud water. Mix ze met 100 ml olijfolie tot een smeuïge pesto en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Blancheer het basilicum met de spinazie. Mix met een scheutje olijfolie en kruid met peper, zout en geraspte parmezaan naar smaak.

  3. 3

    Boen de champignons schoon en snij ze in plakjes. Laat de mozzarella uitlekken en snij ze in plakjes.

  4. 4

    Besmeer 6 sneetjes brood met de basilicumpesto en beleg ze met champignons en mozzarella. Besmeer de andere sneetjes met de pasta van zongedroogde tomaatjes. Druk beide helften goed op elkaar en bak de croques goudbruin. Snij ze diagonaal middendoor en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de zongedroogde tomaatjes een nacht weken in koud water. Mix ze met 100 ml olijfolie tot een smeuïge pesto en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Blancheer het basilicum met de spinazie. Mix met een scheutje olijfolie en kruid met peper, zout en geraspte parmezaan naar smaak.

  3. 3

    Boen de champignons schoon en snij ze in plakjes. Laat de mozzarella uitlekken en snij ze in plakjes.

  4. 4

    Besmeer 6 sneetjes brood met de basilicumpesto en beleg ze met champignons en mozzarella. Besmeer de andere sneetjes met de pasta van zongedroogde tomaatjes. Druk beide helften goed op elkaar en bak de croques goudbruin. Snij ze diagonaal middendoor en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.