Salade met groene selder en geitenkaas
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Salade met groene selder en geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

knapperig én smeuïg

bereiding
  1. 1

    Kook de graantjes volgens de instructies op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.

  2. 2

    Dop de boontjes en blancheer ze gaar in licht gezouten water. Laat schrikken onder ijskoud water.

  3. 3

    Spoel alle groenten en kruiden en laat goed uitlekken. Halveer de kerstomaatjes, snij de selder in boogjes en de venkel reepjes.

  4. 4

    Hussel alle groenten, graantjes en kruiden goed door elkaar. Besprenkel met citroensap en een scheutje olijfolie en schep om.

  5. 5

    Snij de geitenkaas in plakjes en serveer de salade met de geitenkaas en ansjovis.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de graantjes volgens de instructies op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.

  2. 2

    Dop de boontjes en blancheer ze gaar in licht gezouten water. Laat schrikken onder ijskoud water.

  3. 3

    Spoel alle groenten en kruiden en laat goed uitlekken. Halveer de kerstomaatjes, snij de selder in boogjes en de venkel reepjes.

  4. 4

    Hussel alle groenten, graantjes en kruiden goed door elkaar. Besprenkel met citroensap en een scheutje olijfolie en schep om.

  5. 5

    Snij de geitenkaas in plakjes en serveer de salade met de geitenkaas en ansjovis.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.