Kalfskotelet met bloemkool
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalfskotelet met bloemkool

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassend met warme appel

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210°C. Spoel de appels en verwijder het klokhuis met een appelboor. Schik ze in een ovenschaal. Smelt de boter en schenk ze over de appels.

  2. 2

    Breek de kaneelstokjes doormidden. Stop in elke appel een half stokje. Laat een half uur garen in de oven.

  3. 3

    Maak de bloemkool schoon en verdeel ze in roosjes. Kook ze beetgaar in gezouten water.

  4. 4

    Snij het vlees lichtjes ruitvormig in. Kruid het met peper en zout. Bak de koteletjes goudbruin in olie of boter.

  5. 5

    Verwarm de room en schep er de bloemkool door. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210°C. Spoel de appels en verwijder het klokhuis met een appelboor. Schik ze in een ovenschaal. Smelt de boter en schenk ze over de appels.

  2. 2

    Breek de kaneelstokjes doormidden. Stop in elke appel een half stokje. Laat een half uur garen in de oven.

  3. 3

    Maak de bloemkool schoon en verdeel ze in roosjes. Kook ze beetgaar in gezouten water.

  4. 4

    Snij het vlees lichtjes ruitvormig in. Kruid het met peper en zout. Bak de koteletjes goudbruin in olie of boter.

  5. 5

    Verwarm de room en schep er de bloemkool door. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.