Andijviesalade met steak
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Andijviesalade met steak

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker op warme dagen

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de aardappelen. Maak de boontjes schoon en breek ze doormidden. Spoel de andijvie en snij de grote bladeren in stukken.

  2. 2

    Kook de aardappelen half gaar. Snij ze in lange partjes. Bak ze even in wat olie.

  3. 3

    Kook de boontjes beetgaar, giet af en laat meteen schrikken onder ijskoud water.

  4. 4

    Meng de andijvie met de aardappelen en prinsessenboontjes.

  5. 5

    Roer een dressing van de notenolie, de wijnazijn, de mosterd, peper en zout. Maak er de salade mee aan.

  6. 6

    Bak het spek knapperig en laat uitlekken op keukenpapier. Bak de biefstuk naar smaak en snij hem in plakjes.

  7. 7

    Verdeel de salade over de borden en leg er het vlees bij. Bestrooi met de pijnboompitten en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de aardappelen. Maak de boontjes schoon en breek ze doormidden. Spoel de andijvie en snij de grote bladeren in stukken.

  2. 2

    Kook de aardappelen half gaar. Snij ze in lange partjes. Bak ze even in wat olie.

  3. 3

    Kook de boontjes beetgaar, giet af en laat meteen schrikken onder ijskoud water.

  4. 4

    Meng de andijvie met de aardappelen en prinsessenboontjes.

  5. 5

    Roer een dressing van de notenolie, de wijnazijn, de mosterd, peper en zout. Maak er de salade mee aan.

  6. 6

    Bak het spek knapperig en laat uitlekken op keukenpapier. Bak de biefstuk naar smaak en snij hem in plakjes.

  7. 7

    Verdeel de salade over de borden en leg er het vlees bij. Bestrooi met de pijnboompitten en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.