Recept

Wilde rijst met zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Echte aanrader!

bereiding

    voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de rijst zoals uitgelegd op de verpakking. Pel en snipper de sjalot. Maak de champignons schoon en snij in plakjes. Pers de citroen uit. Hak de bladpeterselie.

  2. 2

    Kruid de zalm met peper en zout. Bestrijk 4 vellen aluminiumfolie met olijfolie en leg er de filets op. Besprenkel met citroensap. Vouw de folie goed dicht en schuil de papillotjes 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Fruit de champignons met de sjalot in boter. Kruid met peper en zout. Meng met de peterselie en de rijst.

  4. 4

    Verdeel de champignonrijst over de borden en leg er de zalm bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wilde rijst met zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de rijst zoals uitgelegd op de verpakking. Pel en snipper de sjalot. Maak de champignons schoon en snij in plakjes. Pers de citroen uit. Hak de bladpeterselie.

  2. 2

    Kruid de zalm met peper en zout. Bestrijk 4 vellen aluminiumfolie met olijfolie en leg er de filets op. Besprenkel met citroensap. Vouw de folie goed dicht en schuil de papillotjes 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Fruit de champignons met de sjalot in boter. Kruid met peper en zout. Meng met de peterselie en de rijst.

  4. 4

    Verdeel de champignonrijst over de borden en leg er de zalm bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!