Wilde rijst met zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wilde rijst met zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Echte aanrader!

bereiding

    voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de rijst zoals uitgelegd op de verpakking. Pel en snipper de sjalot. Maak de champignons schoon en snij in plakjes. Pers de citroen uit. Hak de bladpeterselie.

  2. 2

    Kruid de zalm met peper en zout. Bestrijk 4 vellen aluminiumfolie met olijfolie en leg er de filets op. Besprenkel met citroensap. Vouw de folie goed dicht en schuil de papillotjes 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Fruit de champignons met de sjalot in boter. Kruid met peper en zout. Meng met de peterselie en de rijst.

  4. 4

    Verdeel de champignonrijst over de borden en leg er de zalm bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de rijst zoals uitgelegd op de verpakking. Pel en snipper de sjalot. Maak de champignons schoon en snij in plakjes. Pers de citroen uit. Hak de bladpeterselie.

  2. 2

    Kruid de zalm met peper en zout. Bestrijk 4 vellen aluminiumfolie met olijfolie en leg er de filets op. Besprenkel met citroensap. Vouw de folie goed dicht en schuil de papillotjes 15 minuten in de oven.

  3. 3

    Fruit de champignons met de sjalot in boter. Kruid met peper en zout. Meng met de peterselie en de rijst.

  4. 4

    Verdeel de champignonrijst over de borden en leg er de zalm bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.