Recept

Struisvogel met venkel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker stukje wild in een lightversie

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het vlees in reepjes.

    Snij de venkel in smalle partjes.

    Snij de ananas in blokjes.

    Rooster de amandelschilfers.

  2. 2

    Bak de ananasblokjes in de boter goudgeel. Schep ze uit de pan en hou ze warm.

  3. 3

    Roerbak het vlees. Kruid het met peper en zout en bestuif het met de bloem. Schenk er dan al roerend de bouillon en de wijn bij en laat even indikken.

  4. 4

    Voeg de venkel toe en laat onder een deksel 10 minuten stoven. Doe er tot slot de ananas weer bij en bestrooi met amandelschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!