Stoemp met paling in 't groen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Stoemp met paling in 't groen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal om een restje paling te verwerken

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Bereid de aardappelpuree (zie recept 'aardappelpuree').

    Hak de kervel zo fijn mogelijk.

    Snij de paling in stukken van ongeveer 10 cm.

  2. 2

    Bak de paling kort (ongeveer 2 minuten) in een pan met wat margarine. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verwarm de puree in de microgolfoven of au bain-marie. Verwarm de saus in een pannetje op zacht vuur en roer er op het laatste moment de gehakte kervel door. Roer de saus door de puree en serveer de stoemp met de gebakken paling erop. Garneer met een plukje kervel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Bereid de aardappelpuree (zie recept 'aardappelpuree').

    Hak de kervel zo fijn mogelijk.

    Snij de paling in stukken van ongeveer 10 cm.

  2. 2

    Bak de paling kort (ongeveer 2 minuten) in een pan met wat margarine. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verwarm de puree in de microgolfoven of au bain-marie. Verwarm de saus in een pannetje op zacht vuur en roer er op het laatste moment de gehakte kervel door. Roer de saus door de puree en serveer de stoemp met de gebakken paling erop. Garneer met een plukje kervel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.