Recept

Groene-selderstoemp met merguez

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Stoemp met een lekker stukje vlees

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Bereid de aardappelpuree (zie recept 'aardappelpuree').

    Spoel de selder en snij 'm in fijne boogjes.

  2. 2

    Stoof de selder 5 minuten in een pan met een beetje margarine en breng dan op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Bak de merguez in niet te veel vetstof.

  4. 4

    Verwarm de puree in de microgolfoven of au bain-marie en roer er de gestoofde selder door met een beetje braadjus van de merguez. Serveer met de worstjes erbij en met wat fijngehakt selderblad.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Groene-selderstoemp met merguez

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!