Pladijs met dille-komkommersaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pladijs met dille-komkommersaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Licht visgerecht dat zo klaar is

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil een halve komkommer en verwijder de zaadjes, snij het vruchtvlees in kleine blokjes.

  2. 2

    Stoom de pladijzen in 10 minuten gaar.

  3. 3

    Fruit de komkommerblokjes even in wat boter. Voeg er 4 eetlepels gehakte verse dille aan toe en blus met een eetlepel pernod. Voeg er nog 2 dl (light) room aan toe en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Dik de saus indien gewenst met wat in water opgelost maïszetmeel.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil een halve komkommer en verwijder de zaadjes, snij het vruchtvlees in kleine blokjes.

  2. 2

    Stoom de pladijzen in 10 minuten gaar.

  3. 3

    Fruit de komkommerblokjes even in wat boter. Voeg er 4 eetlepels gehakte verse dille aan toe en blus met een eetlepel pernod. Voeg er nog 2 dl (light) room aan toe en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Dik de saus indien gewenst met wat in water opgelost maïszetmeel.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.