Stervormige wentelteefjes met banaan
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Stervormige wentelteefjes met banaan

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klassieke wentelfteefjes met een extra smaakje

bereiding
  1. 1

    Vermeng de melk, suiker en eieren. Verhit boter in een pan. Dompel het brood in het melk-eimengsel en bak het telkens in ongeveer 3 minuten goudbruin aan elke kant.

  2. 2

    Snij of steek met een vormpje grote sterren uit het brood.

  3. 3

    Schil de banaan, snij ze in schijfjes en bedruppel ze meteen met citroensap tegen het verkleuren.

  4. 4

    Schik telkens twee wentelteefjes op een bord en druppel er een beetje bananensiroop
    overheen. Serveer ze meteen, gegarneerd met schijfjes banaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Vermeng de melk, suiker en eieren. Verhit boter in een pan. Dompel het brood in het melk-eimengsel en bak het telkens in ongeveer 3 minuten goudbruin aan elke kant.

  2. 2

    Snij of steek met een vormpje grote sterren uit het brood.

  3. 3

    Schil de banaan, snij ze in schijfjes en bedruppel ze meteen met citroensap tegen het verkleuren.

  4. 4

    Schik telkens twee wentelteefjes op een bord en druppel er een beetje bananensiroop
    overheen. Serveer ze meteen, gegarneerd met schijfjes banaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.