Recept

Wentelteefjes van krentenbollen met pruimen, nectarines en limoenroom

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze wentelteefjes brengen meteen de zon op je bord. 

bereiding
  1. 1

    Klop de slagroom op met de poedersuiker en de limoenschil. Spoel de pruimen en de nectarines, verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in partjes. Rooster de amandelschilfers zonder vetstof in een pannetje.

  2. 2

    Klop de eieren los met de melk. Dompel de krentenbollen onder in het ei-melkmengsel en bak ze langs beide kanten goudbruin in de pan in een klontje boter.

  3. 3

    Leg de gebakken krentenbollen telkens per twee op een bord. Lepel er wat van de limoenroom over. Schik er de stukjes pruim en nectarine bij en werk ze af met de amandelschilfers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wentelteefjes van krentenbollen met pruimen, nectarines en limoenroom

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!