Wijtingfilet met groene boter
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wijtingfilet met groene boter

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klaar in een handomdraai

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de asperges in de lengte middendoor. Stoom ze in 8 minuten gaar.

  2. 2

    Leg een plakje kruidenboter op de wijtingfilets en verpak ze in de rauwe ham.

  3. 3

    Maak de couscous klaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Roer de korrels los met een vork, samen met 2 el olijfolie en de gehakte peterselie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verhit de rest van de olijfolie en bak er de ingepakte vis in ongeveer 5 minuten in gaar.

  5. 5

    Schik de halve asperges op de borden, leg er de vispakketjes op en serveer met de couscous.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de asperges in de lengte middendoor. Stoom ze in 8 minuten gaar.

  2. 2

    Leg een plakje kruidenboter op de wijtingfilets en verpak ze in de rauwe ham.

  3. 3

    Maak de couscous klaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Roer de korrels los met een vork, samen met 2 el olijfolie en de gehakte peterselie. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verhit de rest van de olijfolie en bak er de ingepakte vis in ongeveer 5 minuten in gaar.

  5. 5

    Schik de halve asperges op de borden, leg er de vispakketjes op en serveer met de couscous.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.