Meest recente artikelen

Verhalen van Puur Plezier

  • Deel dit artikel:
Verhalen van Puur Plezier Artikel

Côte d'Or, al 125 jaar expert in chocoladeplezier, wil de Belgen aanmoedigen in te gaan op 'Instinct for Intense pleasure'. Het interactieve platform is volledig gewijd aan plezier.

Ga op in “Verhalen van Puur Plezier” en deel je getuigenissen op www.intensepleasure.be. De meest gewaardeerde gefimde getuigenis krijgt een mooie prijs: met z’n tweeën naar de olifanten in Kenia.

Maar je maakt ook kans op de weekprijs: een chocoladepakket met 100% plezier. De deelnemer met de origineelste getuigenis mag deze prijs in de wacht slepen.

Hoe deelnemen?

Om deel te nemen hoef je enkel een moment van intens plezier eerlijk uit te drukken en te plaatsen op www.intensepleasure.be, in de vorm van een filmpje (via webcam, smartphone of camera) of foto. Elke deelnemer is vrij zijn getuigenis vervolgens op de sociale netwerken (facebook, twitter, youtube …) te delen om zijn vrienden, familie … aan te moedigen voor zijn getuigenis te stemmen.

Daarnaast zal Côte d’Or in juni en juli in sommige Belgische shoppingcentra en in augustus tijdens een reeks evenementen aan de Belgische kust (“Côte d’Or Summer Tour”) aanwezig zijn met een ‘babbelbox‘ – een soort minitelevisiestudio – waarin iedereen over zijn ervaring van intens plezier kan komen getuigen. De aldus “op het terrein” gefilmde getuigenissen worden ook www.intensepleasure.be gedeeld

Goede doel

En alles is ten voordele van het goede doel, want per getuigenis die op www.intensepleasure.be wordt gepost, stort Côte d’Or 1 euro (voor de videogetuigenissen) of 0,50 euro (voor de fotogetuigenissen) aan de vereniging “Contre Tendance”. De vzw Contre Tendance, opgericht door danseres-choreografe Angélique Kaba, brengt beloftevolle en gevestigde artiesten samen en begeleidt jonge schoolverlaters, vaak afkomstig uit zeer bescheiden middens, door middel van diverse artistieke activiteiten. Zo heeft de vereniging onder meer een dansgezelschap voor urban en ethnische dans opgericht voor jongeren van 6 tot 26 jaar. Het is voor hen de gelegenheid hun passie voor de hip-hop te beleven terwijl ze strikte regels op het vlak van uurroosters en repetities krijgen opgelegd. Zo leren ze zichzelf te motiveren en deze motivatie om te zetten naar de school en hun beroepsleven. Met de steun van Côte d’Or aan de vereniging via “Verhalen van Puur Plezier…” kunnen de jonge leden in moeilijkheden weer op weg naar een goede toekomst worden gezet via hun plezier en passie: urban dance.

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen