Uienconfituur

ajuin
(13)

Een succesnummer bij wild en paté

Tijd:Tussen 30 minuten en 1 uur
Expertise:Makkelijk
Kost:Budget
Personen:  

Ingrediënten voor 6 personen

  • g witte rozijnen
  • g roze peperbes
  • g uien
  • g fijne suiker
  • l ciderazijn

Bereidingswijze

1
Voorbereiding:

Pel en snipper de uien fijn. Laat de peperbessen uitlekken.

2

Doe alle ingrediënten samen in een grote kookpot. Laat op een zacht vuur, tegen de kook aan, sudderen. Roer af en toe om. Dek de pan niet af en neem er ruim de tijd voor: de massa moet dik en smeuïg worden.

3

Schep de uienconfituur in potjes met schroefdeksel. Laat volledig afkoelen voor je ze sluit. Bewaar koel en donker, en eens aangebroken in de koelkast.

Verwante recepten

Er zijn nog geen reacties
 

Meld je aan om commentaar te plaatsen.

 

De Zoete Zonde met Wim Ballieu

Van fruit plukken tot taarten bakken, de culinaire wonderboy Wim Ballieu is gefasineerd door desserts, en deelt die passie graag met jullie. Elke week gaat hij aan de slag met twee bereidingen: een basisrecept én zijn eigen creatieve invulling daarvan. Met altijd hetzelfde resultaat: een fris, smeuïg of krokant toetje waar het hele gezin voor smelt.

Ontdek zijn recepten!

Deze week in 'Ilse kookt'

Deze week kookt Ilse heerlijke, hartverwarmende recepten. Zoals altijd werkt ze met seizoensgebonden ingrediënten en heeft ze ook voor jouw budget.

Bekijk de recepten en video's

 
Cover van het Libelle Lekker! magazine - Libelle Lekker april!

Deze maand in Libelle Lekker!

  • Handige moestuinkalender
     
  • Verrassende voorjaarsrolletjes
     
  • Frisse favorieten met ricotta en tzatziki
     
  • Verse kruiden: dé smaakmakers
     
  • Verwenontbijt voor moederdag
     
  • Genieten van het eerste tuinfeest
     

...en meer

Lees digitaal

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wekelijks de leukste recepten en culinaire nieuwtjes, rechtstreeks in jouw mailbox? Dat kan! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Heb je al een profiel? Log in en pas je nieuwsbriefvoorkeuren aan!

Waar wacht je nog op?