Uienconfituur

ajuin
(13)

Een succesnummer bij wild en paté

Tijd:Tussen 30 minuten en 1 uur
Expertise:Makkelijk
Kost:Budget
Personen:  

Ingrediënten voor 6 personen

  • g witte rozijnen
  • g roze peperbes
  • g uien
  • g fijne suiker
  • l ciderazijn

Bereidingswijze

1
Voorbereiding:

Pel en snipper de uien fijn. Laat de peperbessen uitlekken.

2

Doe alle ingrediënten samen in een grote kookpot. Laat op een zacht vuur, tegen de kook aan, sudderen. Roer af en toe om. Dek de pan niet af en neem er ruim de tijd voor: de massa moet dik en smeuïg worden.

3

Schep de uienconfituur in potjes met schroefdeksel. Laat volledig afkoelen voor je ze sluit. Bewaar koel en donker, en eens aangebroken in de koelkast.

Verwante recepten

Er zijn nog geen reacties
 

Meld je aan om commentaar te plaatsen.

 

Feestkoken met Ilse

Niets leuker dan al uitkijken naar kerst! Daarom heeft Libelle-chef Ilse drie feestmenu's voor jou samengesteld - van brunch tot diner - met haar succesrecepten. Ontdek hier ook alle kookvideo's van deze gerechten.

13 recepten die nooit mislukken

Deze week in 'Ilse kookt'

Deze week kookt Ilse heerlijke, hartverwarmende recepten. Zoals altijd werkt ze met seizoensgebonden ingrediënten en heeft ze ook voor jouw budget.

Bekijk de recepten en video's

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wekelijks de leukste recepten en culinaire nieuwtjes, rechtstreeks in jouw mailbox? Dat kan! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Heb je al een profiel? Log in en pas je nieuwsbriefvoorkeuren aan!

Waar wacht je nog op?