Linguini met champignons
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Linguini met champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Herfstpasta om van te smullen

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui en de teentjes knoflook.

    Snij de champignons in stukjes.

    Hak 2 el spinazie grof.

  2. 2

    Kook de linguini beetgaar in gezouten water.

  3. 3

    Bak de champignons aan in flink wat olijfolie. Voeg er de ui en knoflook aan toe, kruid met peper en zout.

  4. 4

    Blus met de groentebouillon en laat 3 minuten koken. Roer er de room en 2 el gehakte
    spinazie door. Serveer de pasta met deze saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui en de teentjes knoflook.

    Snij de champignons in stukjes.

    Hak 2 el spinazie grof.

  2. 2

    Kook de linguini beetgaar in gezouten water.

  3. 3

    Bak de champignons aan in flink wat olijfolie. Voeg er de ui en knoflook aan toe, kruid met peper en zout.

  4. 4

    Blus met de groentebouillon en laat 3 minuten koken. Roer er de room en 2 el gehakte
    spinazie door. Serveer de pasta met deze saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.