Recept

Vis met salie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een zomers visje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Borstel de champignons en de cantharellen, snij ze in stukjes.

    Snij de courgette in stukken.

    Spoel de peterselie en de salie, dep ze droog en hak ze fijn.

    Snij de vis in 4 stukken. Spoel ze en dep ze droog.

  2. 2

    Kook de pasta in 10 minuten al dente in gezouten water. Verhit 1 el olijfolie in een pan en bak de vis aan beide zijden goudbruin. Hou hem warm.

  3. 3

    Verhit 1 el olijfolie in de wok en roerbak de paddenstoelen en de courgette in 3 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Schep er de kruiden en de wijn door. Leg er de vis bovenop. Dek af en laat nog 5 minuten garen. Serveer met de pasta.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vis met salie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!