Recept

Linzen met geitenkaas

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Afslanken... én genieten

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de wortelen, halveer ze en snij ze in stukjes.

    Snij de bietjes in stukken.

    Rist de naaldjes van de takjes rozemarijn. 

  2. 2

    Verwarm de bouillon in een kookpan en laat er de linzen 8 minuten in garen.

  3. 3

    Roerbak de wortelen en noten 5 minuten in 1 el olijfolie. Voeg er de linzen aan toe en de helft van de bouillon. Doe er de rode bietjes bij en laat alles goed doorwarmen. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Bak de geitenkaasjes goudgeel, samen met de rozemarijn. Serveer ze bij het linzenpannetje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Linzen met geitenkaas

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!