Pasta met erwtjes en pancetta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pasta met erwtjes en pancetta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gezond pastabord, recht uit Italië

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Gril ondertussen de pancetta krokant.

  2. 2

    Stoof de doperwtjes en de spinazie even in olijfolie. Verkruimel er de pancetta bij en overgiet met bouillon. Kruid met peper.

  3. 3

    Vermeng de saus met de uitgelekte pasta en verdeel over de borden. Bestrooi met parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Gril ondertussen de pancetta krokant.

  2. 2

    Stoof de doperwtjes en de spinazie even in olijfolie. Verkruimel er de pancetta bij en overgiet met bouillon. Kruid met peper.

  3. 3

    Vermeng de saus met de uitgelekte pasta en verdeel over de borden. Bestrooi met parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.