Recept

Vispannetje met bladerdeegsterren

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker makelijk en toch superchic: pimp een kant-en-klaar vispannetje!

In je mooiste schaaltjes

Voor een chique presentatie schep je de inhoud van het kant-en-klare vispannetje in een mooi schaaltje. Varieer met de vormpjes van het bladerdeegkoekje, denk aan kerstbomen, kerstballetjes, sneeuwpoppen…

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg open en steek er met een uitsteekvorm een 16-tal sterren uit. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat, bestrijk ze met de losgeklopte eidooier en bak ze in ongeveer 10 minuten goudbruin in de oven.

  2. 2

    Verwarm de vispannetjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Bak de denaardappeltjes goudbruin in de friteuse. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

  4. 4

    Kruid de vispannetjes met peper en werk ze af met de garnaaltjes, de peterselie en enkele bladerdeegsterren. Serveer ze met de denaardappeltjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vispannetje met bladerdeegsterren

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!