Recept

Pavlova met verse bosvruchten van Ilse

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk luchtig én feestelijk dessert! 

bereiding
  1. 1

    Klop de eiwitten stijf met een mespuntje zout. Voeg dan geleidelijk de suiker toe, tot alles mooi opgelost is en het opgeklopte eiwit stijf en blinkend is.

  2. 2

    Roer er nog kort de mengeling van maïzena en citroensap door.

  3. 3

    Bekleed een bakplaat met bakpapier en verwarm de oven voor op 85°C. Verdeel het opgeklopte eiwit in een cirkel van ongeveer 20 cm ø. Maak de randen iets hoger dan het midden. Zet gedurende 1u 40 minuten tot 2 uur in de oven.

  4. 4

    Klop iets voor het einde van de baktijd de room stijf met de poedersuiker.

  5. 5

    Verdeel de opgeklopte room over de taart, leg er de bosvruchten op en schenk er de frambozencoulis over. Werk af met enkele takjes munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pavlova met verse bosvruchten van Ilse

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!