Geroosterde spruiten met burrata en gekaramelliseerde hazelnoten
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 185°C. Pel en pers de knoflook. Halveer de grotere spruiten. Leg alle spruiten op een bakplaat. Meng er 3 eetlepels olijfolie, de knoflook, de garam masala, peper en zout onder.
-
2
Gaar de spruiten 25 à 30 minuten in de oven, of tot ze zacht en licht goudbruin zijn.
-
3
Bereid intussen de hazelnoten. Hak de hazelnoten grof en doe ze samen met de honing in een pan. Laat ze karamelliseren. Laat ze even afkoelen op bakpapier.
-
4
Frituur de salieblaadjes enkele seconden in een klein pannetje met een laagje olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier en bestrooi ze met zout.
-
5
Serveer de geroosterde spruitjes met de burrata en bestrooi ze met de gekaramelliseerde hazelnoten en gefrituurde salieblaadjes.