Krokant gebakken ravioli met pompoencrème en hazelnoten
bereiding
-
1
Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Fruit de sjalot en de knoflook in olijfolie. Voeg de pompoen toe en snipper er de salie bij. Schep om en verkruimel er het bouillonblokje bij. Blus met 200 milliliter water en laat op een zacht vuur pruttelen tot de pompoen gaar is.
-
2
Mix de pompoen, zeef de saus en voeg de room toe. Kruid de crème met nootmuskaat, peper en zout. Hou ze warm op een zacht vuur.
-
3
Klop de eieren los in een diep bord en doe de panko in een ander diep bord. Wentel de ravioli eerst door de eieren en dan door de panko. Verhit een bodempje plantaardige olie in een pan en bak de ravioli in 2 minuten rondom krokant. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
-
4
Hak de hazelnoten grof. Serveer de ravioli met de pompoencrème, de hazelnoten, de extra salie en peper.