Recept

Pompoenwafeltjes met pecannoten & gezouten karamel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk luchtig dankzij de baking soda van ARM&HAMMER. 

bereiding
  1. 1

    Doe de banaan in stukjes en doe samen met de pompoenpuree in een maatbeker. Voeg vanille, honing en maisolie toe en mix goed met een staafmixer. Mix er dan de melk, appelazijn en de eieren door.

  2. 2

    Meng in een andere kom de bloem, baking soda en kaneel en roer even goed met een garde door de bloem.

  3. 3

    Laat het wafelijzer opwarmen. Schep het mengsel droge ingrediënten door het mengsel natte ingrediënten. Schep met een lepel hoopjes van het beslag op de wafelplaat en laat de wafeltjes gedurende 4,5 minuut bakken.

  4. 4

    Haal de wafeltjes uit het ijzer en laat ze even afkoelen op een rooster. Serveer met geroosterde pecannoten en gezouten karamel.

Meer interessante vragen

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pompoenwafeltjes met pecannoten & gezouten karamel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!