Recept

Gluten- en lactosevrije pizza met zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Geniet zorgeloos van deze najaarspizza!

Ook voor wie een glutenvrij eetpatroon volgt, zijn er tegenwoordig veel alternatieven in de supermarkt. Je kunt ofwel zelf pizzadeeg maken op basis van glutenvrije klassieke bloem of een andere soort bloem zoals kikkererwtenmeel. In de koeltoog van de supermarkt vind je ook kant-en-klare glutenvrije pizzabodems van verschillende merken.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 240°C. Snij de preiwitten fijn en spoel ze grondig.

  2. 2

    Leg de pizzabodems op een bakplaat en verdeel er de prei en de kaas over. Bak de pizza’s 10 minuten in de oven. Beleg ze na het bakken met de zalm, de kappertjes en de dille en kruid ze met peper.

Meer interessante vragen

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gluten- en lactosevrije pizza met zalm

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!