Recept

Pannenkoeken met chocopasta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een recept van Libelle Lekker Chef Natalie

Natalie tipt!

“Restje belegde pannen­koeken over? Verpak ze opgerold in aluminiumfolie en bewaar ze in de koelkast. De volgende dag kun je ze koud eten als ontbijt of lunch... Heerlijk!”

bereiding
  1. 1

    Zeef de bloem in een kom en voeg de suiker en het snuifje zout toe. Maak een kuiltje in het midden en breek er de eieren in. Voeg de gesmolten boter toe en doe er in een straaltje de melk bij. Klop tot een glad beslag.

  2. 2

    Verhit een beetje boter of olie in een pannenkoekenpan en bak er dunne pannenkoekjes in van het beslag.

  3. 3

    Snij de bananen in plakjes en hak de hazelnoten grof. Bestrijk de pannenkoeken met een laag choco, leg er plakjes banaan op en rol ze op. Werk de pannenkoeken af met de noten en serveer.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pannenkoeken met chocopasta

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!