Recept

Erwtensalade met halloumi, ­pistachenoten en mosterddressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een salade van erwten? Zeker eens doen!

bereiding
  1. 1

    Blancheer de erwten ongeveer 3 minuten in ­gezouten water. Giet ze af en laat ze goed uitlekken. Hou ze apart.

  2. 2

    Snij de halloumi in blokjes en bak ze goudbruin in een laagje olijfolie. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in ringen. Hak de pistachenoten grof. Spoel en droog de veldsla.

  3. 3

    Meng alle ingrediënten voor de dressing.

  4. 4

    Verdeel de veldsla, de erwten en de munt over ­4 kommen. Bestrooi de salade met de lente-ui, de blokjes halloumi en de pistachenoten, en bedruppel ze met de dressing.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!