Recept

Erwtensalade met halloumi, ­pistachenoten en mosterddressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een salade van erwten? Zeker eens doen!

bereiding
  1. 1

    Blancheer de erwten ongeveer 3 minuten in ­gezouten water. Giet ze af en laat ze goed uitlekken. Hou ze apart.

  2. 2

    Snij de halloumi in blokjes en bak ze goudbruin in een laagje olijfolie. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in ringen. Hak de pistachenoten grof. Spoel en droog de veldsla.

  3. 3

    Meng alle ingrediënten voor de dressing.

  4. 4

    Verdeel de veldsla, de erwten en de munt over ­4 kommen. Bestrooi de salade met de lente-ui, de blokjes halloumi en de pistachenoten, en bedruppel ze met de dressing.

Meer interessante vragen

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Erwtensalade met halloumi, ­pistachenoten en mosterddressing

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!