Curry met seizoensvis, aubergine en tomaat
bereiding
- 
                        1 Pel en snipper de ui en de knoflook. Schil en rasp de gember. Spoel de aubergine en snij ze in hapklare blokjes. Kruid ze met peper en zout en bak ze krokant in een bodempje olie in een diepe pan. Haal ze uit de pan. 
- 
                        2 Verhit opnieuw een beetje olie in de pan en fruit er de ui, de knoflook en de gember in. Voeg de krokante aubergine, de mangochutney en het kerriepoeder toe. Schep goed om. 
- 
                        3 Blus met de kokosmelk, verkruimel het blokje visbouillon erbij en leng aan met water. Laat de curry 5 minuten op een zacht vuur pruttelen. Leg er de vis bij en laat die zo 10 minuten garen. 
- 
                        4 Spoel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snij de tomaten in hapklare stukken. 
- 
                        5 Breng de curry op smaak met de tomatenblokjes, de citroenschil en het citroensap, de roze peperbolletjes en de dille en serveer. 
 
                                                     
                                     
                 
                 
                 
                                 
                 
                                 
                 
                 
                