Recept

Loaded nachos met ­gehakt, cheddar, paprika en jalapeño’s

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Nacho's + gehakt + cheddar = topcombo!

Snel-klaar-tip! Gebruik voorgemalen cheddar. Die smelt sneller en beter dan zelf geraspte cheddar. Tegenwoordig vind je in de supermarkt soms ook gemalen tex-mex-kaasmixen, speciaal voor loaded nachos.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Verhit de olijfolie in een pan en bak het gehakt rul met alle gedroogde kruiden. Kruid het met peper en zout. Maak de puntpaprika schoon en snij ze in blokjes. Laat de kidneybonen uitlekken.

  2. 2

    Doe de nacho’s in een ovenschaal en verdeel er het gehakt, de paprikablokjes, de kidneybonen en de cheddar over. Zet de schotel enkele minuten onder de grill tot de cheddar gesmolten is.

  3. 3

    Spoel de radijzen en snij ze in schijfjes. Spoel de snackkomkommer en snij ze in halve maantjes. Hak de peterselie fijn. Pel en snipper de rode ui.

  4. 4

    Haal de nacho’s uit de oven en verdeel er de radijzen, de komkommer, de bladpeterselie, de rode ui, de jalapeño’s en de zure room over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!