Recept

Hummus met gemarineerde komkommer en za’atar

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pimp een kant-en-klare hummus tot een bijzonder hapje!

bereiding
  1. 1

    Spoel en halveer de komkommer, verwijder de zaadjes en snij de komkommer in fijne luciferreepjes. Hak de peterselie fijn. Pel en persde knoflook. Rasp de schil van de citroen tot je 1 koffielepel geraspte schil hebt.

  2. 2

    Meng de komkommerreepjes met de peterselie, de knoflook, de geraspte citroenschil, de azijn, 1 koffielepel za’atar, de olijfolie, peper en zout.

  3. 3

    Strijk de hummus uit op een bord. Dat lukt het best met de bolle kant van een lepel. Leg er de gemarineerde komkommerreepjes naast en bestrooi het geheel met de rest van de za’atar.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Hummus met gemarineerde komkommer en za’atar

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!