Recept

Mexicaanse rijstschotel met kabeljauw

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke Mexicaanse rijstschotel met vis!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 195°C. Meng het citroensap met 2 eetlepels olijfolie, het gerookt paprikapoeder, 1 koffielepel tex-mexkruiden, peper en zout. Marineer daarin de kabeljauw.

  2. 2

    Kook de rijst gaar volgens de aan-wijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Pel en snipper de ui en knoflook. Maak de paprika schoon en snij ze in blokjes. Bak de ui, de knoflook en de paprika glazig. Voeg de tomatenblokjes, de bonen en de maïs toe, kruid de saus met peper en zout en laat ze 10 minuten sudderen. Voeg de gekookte rijst toe en meng goed.

  4. 4

    Leg de kabeljauw op een bakplaat met bakpapier, kruid de vis met de rest van de tex-mexkruiden en druppel er 1 eetlepel olijfolie over. Bak de kabeljauw 12 à 15 minuten in de oven.

  5. 5

    Serveer de rijstschotel met de kabeljauw en werk de schotel af met de koriander en de partjes limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Mexicaanse rijstschotel met kabeljauw

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!