Mosselen met gnocchi en pesto
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mosselen met gnocchi en pesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mosselen uit het Zuiden 

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui.

    Pel 2 tomaten en snij ze in blokjes.

  2. 2

    Spoel de mosselen.

    Stoof de ui in de olijfolie.

    Doe er de mosselen en de wijn bij.

    Laat afgedekt op een hevig vuur koken tot de mosselen opengaan.

  3. 3

    Kook de gnocchi in gezouten water.

    Ze zijn gaar als ze komen bovendrijven (kijk ook op de verpakking). 

    Giet af en meng ze met de pesto.

  4. 4

    Doe de gnocchi en tomaatblokjes bij de mosselen en schud goed om. Bestrooi met gemalen kaas en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de ui.

    Pel 2 tomaten en snij ze in blokjes.

  2. 2

    Spoel de mosselen.

    Stoof de ui in de olijfolie.

    Doe er de mosselen en de wijn bij.

    Laat afgedekt op een hevig vuur koken tot de mosselen opengaan.

  3. 3

    Kook de gnocchi in gezouten water.

    Ze zijn gaar als ze komen bovendrijven (kijk ook op de verpakking). 

    Giet af en meng ze met de pesto.

  4. 4

    Doe de gnocchi en tomaatblokjes bij de mosselen en schud goed om. Bestrooi met gemalen kaas en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.