Recept

Burratadip geroosterde honingtomaten en pistachepesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een feestelijke dip voor tijdens het aperitieven. 

bereiding
  1. 1

    Rooster de tomaten. Doe de tomaten in een ovenschaaltje, besprenkel met olijfolie, peper en zout. Zet 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.

  2. 2

    Maak de pistachepesto. Doe de pistaches, knoflook, basilicum, parmezaan, 10 el olijfolie, peper en zout toe aan een blender en blend tot een pesto.

  3. 3

    Voeg eventueel extra water toe aan de pesto als hij een te dikke structuur heeft.

  4. 4

    Neem een schaal en verdeel er de burrata over. Besprenkel de burrata met de pesto en leg er de zoete geroosterde tomaten op. Garneer met nog wat extra grofgehakte pistachenootjes. Serveer met sneetjes ciabatta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!