Recept

Aardappelsalade met mosterdmayonaise en eitjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lichte versie van een klassieke aardappelsalde!

Door de mayonaise met wat Griekse yoghurt te mengen krijg je een frisse dressing en maak je ze meteen ook wat lichter.

bereiding
  1. 1

    Spoel en halveer de krieltjes. Kook ze gaar in gezouten water. Laat ze een beetje afkoelen.

  2. 2

    Kook de eieren hard, spoel ze onder koud water, pel ze en snij ze in vieren.

  3. 3

    Hak de kruiden fijn en meng ze met de kervel tot een salade. Schik er de krieltjes op.

  4. 4

    Spoel de radijsjes en halveer ze. Schik ze samen met de eitjes tussen de salade. Maak de lente-uien schoon, snij ze fijn en strooi ze over de salade. Kruid de salade met peper en zout.

  5. 5

    Meng de mayonaise met de Griekse yoghurt en de graanmosterd. Lepel de dressing over de salade en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelsalade met mosterdmayonaise en eitjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!