Recept

Witloofbootjes met kruidige geitenkaascrème

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zo verfijnd! Perfect als hapje of bij een koude schotel...

Een krokante toets: panko is Japans paneermeel, dat je tegenwoordig in elke supermarkt vindt. Het is wat grover van textuur en minder lang gebakken. Dat maakt het perfect om een krokant korstje te maken of een gerecht een crunchy topping te geven.

bereiding
  1. 1

    Hak de bieslook en de bladpeterselie fijn en meng ze samen met de room onder de geitenkaas. Kruid de crème met peper, zout en cayennepeper. Doe de geitenkaascrème in een spuitzak met een glad spuitmondje.

  2. 2

    Haal de witloofblaadjes van het stronkje en leg ze op een bord. Spuit in elk blaadje wat geitenkaascrème.

  3. 3

    Doe de panko met de olijfolie en de Provençaalse kruiden in een steelpannetje, meng ze goed onder elkaar en rooster ze lichtbruin.

  4. 4

    Strooi de gebakken panko over de witloofbootjes en werk ze af met de erwtenscheutjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Witloofbootjes met kruidige geitenkaascrème

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!