Recept

Rundercarpaccio met kruidenmayonaise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke carpaccio met een kruidige twist!

Heb je wat kruidenmayonaise over, bewaar die dan in een bokaaltje in de koelkast. Kruidenmayonaise is namelijk ook heerlijk bij verse frietjes! Dat is zo lekker, dat wij er zelfs speciaal een dubbele portie mayonaise voor zouden maken.

bereiding
  1. 1

    Mix de mayonaise met de Griekse yoghurt, de bladpeterselie en enkele takjes kervel tot een gladde kruidenmayonaise. Kruid ze met peper en zout.

  2. 2

    Leg de rundercarpaccio op de borden. Kruid hem met peper en zout. Lepel er wat van de kruidenmayonaise op en werk hem af met de rest van de plukjes verse kervel en de parmezaanschilfers. Hak de pistachenootjes fijn en strooi ze over de carpaccio.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rundercarpaccio met kruidenmayonaise

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!