Recept

Volkorenpastasalade met zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Mag het iets meer zijn en staan de garnalen in promotie? Werk deze heerlijke salade dan af met grijze garnaaltjes.

Wat zijn Turkse komkommers? Turkse komkommers zijn ­kleinere komkommers. Ze ­worden in volle grond geteeld en hebben daardoor extra veel smaak. Vind je ze niet, dan kun je natuurlijk ook gewone ­komkommers gebruiken.

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking in lichtgezouten water. Giet hem af, spoel hem onder koud stromend water en laat hem helemaal afkoelen.

  2. 2

    Spoel de kleine komkommers en snij ze in plakjes. Maak de lente-uien schoon en snipper ze fijn. Spoel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snij het vruchtvlees in blokjes.

  3. 3

    Verhit olijfolie in een pan en bak de zalm rosé, of naar smaak. Kruid de vis met peper en zout, laat hem afkoelen en breek hem in hapklare stukken.

  4. 4

    Meng de afgekoelde pasta met cocktailsaus naar smaak en meng er ook de komkommers, de tomatenblokjes, de lente-ui en de stukken zalm onder.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Volkorenpastasalade met zalm

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!