Recept

Pastasalade met worstjes, soepballetjes en hardgekookte eieren

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze pastasalade wordt nog lekkerder als je ze een dag op voorhand maakt. Laat ze minstens vier uur rusten. Zo kunnen de smaken zich goed vermengen.

Voeg indien nodig net voor het serveren nog wat ­mayonaise toe, als je de pastasalade een beetje droog vindt. De pasta slorpt immers nog wat dressing op.

bereiding
  1. 1

    Kook de spirelli al dente in licht¬gezouten water volgens de aan-wijzingen op de verpakking. Spoel de pasta af onder koud water om hem af te koelen. Kook de eieren hard, spoel ze onder koud water en pel ze.

  2. 2

    Giet de worteltjes af en spoel ze. Snij de zwanworstjes in de lengte doormidden en verder in kleine stukjes. Halveer de soepballetjes. Spoel de tomaten en snij ze in kleine stukjes. Snij ook de worteltjes, de eieren en de augurken in kleine stukjes.

  3. 3

    Meng de pasta met alle ingrediënten en lepel er mayonaise naar smaak bij. Laat de salade minstens een halve dag rusten in de koelkast. Werk ze af met een takje peterselie en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pastasalade met worstjes, soepballetjes en hardgekookte eieren

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!