Kleurrijke pastasalade met meloen en ham
bereiding
-
1
Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking in lichtgezouten water. Giet hem af en spoel hem goed onder stromend ijskoud water. Laat hem goed uitlekken in een vergiet. Blancheer de erwtjes de laatste minuut mee, giet ze af, spoel ze en laat ze goed uitlekken.
-
2
Spoel de maïs en laat hem uitlekken in een vergiet. Maak de paprika en de komkommer schoon en snij ze in blokjes. Spoel en halveer de kerstomaatjes. Boen de appel schoon en snij het vruchtvlees in blokjes. Schil de meloen en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
3
Snij het vetrandje van de ham en snij de ham in blokjes. Snij de kaas in blokjes.
-
4
Meng de ingrediënten voor de dressing. Lepel de dressing samen met alle groentjes onder de pasta. Doe er de kaas en de hamblokjes bij en serveer.